آیا میدانید میزان موفقیت معامله گران در بازارهای مالی در حدود ۵٪ تخمین زده می شود؟
بنابراین ۹۵٪ معامله گران در بازارهای مالی ضرر خواهند کرد. علت اصلی این اختلاف بین افراد ضررده و سود ده، پارامترهای مربوط به عدم استفاده از تمرینات تعاملی در کسب مهارت تریدینگ، بعلاوه روانشناسی معامه گران یا همان قاتل های زنجیره ای در معامله گری هستند که جناب دکتر اناری این موضوع را به صورت کامل توضیح داده اند.
حال بسیار خرسندیم که در سیستم آموزشی خلاقانه و نوین آکادمی که بر اساس تمرینات هوشمند تعاملی پرایس اکشن ایجاد شده است، توانسته ایم در پرورش معامله گران حرفه ای نقش مؤثری داشته باشیم. در زیر بخشی از دانشجویان آکادمی تری مارکتز که با سعی و کوشش و انجام تمرینات مستمر بر اساس آموزش های ارائه شده توانسته اند به این هدف سخت دست پیدا نمایند را معرفی می کنیم.
با مشاهده این ویدیوها می توانید از نظرات و تجربیات دانشجویان سخت کوش و موفق در مسیر آموزش و معامله گری حرفه ای بهره مند شوید و شما هم جزو معامله گران موفق باشید.
● اثر آموزشهای صحیح بر کارنامه قبل و بعد از دوره آموزشی تریدر
● مهمترین ویژگیهای فردی دانشجویان موفق
● پیشنهادات تریدرهای موفق به معاملهگرانی که هنوز به موفقیت دلخواه در بازارهای مالی نرسیدهاند.
شرایط چالش BIT بورس ایران
شرایط چالش 100 ترید اول و ورود به دوره BIT
مشاهده شرایط چالش ۱۰۰ ترید ریل برای ورود به دوره BIT
اگر تصمیم بگیرید، شما هم می توانید این مسیر را طی کنید.